28/12/2011

Deel je dromen | Marieke Prins: ‘Word wakker in 2012 om dromen waar te maken’

Dromen. Ze geven je een doel en brengen je naar wie of wat je wilt zijn. In ons evenementenvak hebben we al vele dromen mogen verwezenlijken, maar dromen kun je nooit genoeg… Met 2012 in het vooruitzicht hebben wij als redactie van High Profile inspirerende personen gevraagd naar hun dromen. En de vraag: wie of wat geeft jou de inspiratie tot dromen? Komende week delen verschillende branchegenoten hun dromen, laat je inspireren en droom!

Marieke Prins – de Vos, PR & Communicatie manager bij Cultureel Organisatiebureau Artifex / O is 4, vertelt haar dromen voor het komende jaar.

Dromen-Marieke_blog

‘Wil je misschien koffie?’ vraagt een buurman op straat na een beleefd praatje over de kerstdagen. Ik: ‘Nee, ik moet nog wat doen. Nog even wat dromen delen!’ Hij trekt zijn wenkbrauwen op en kijkt mij met grote ogen aan. Daar zijn we meteen bij de kern wat hier, in deze branche, kan en niet in de ‘cijfertjesbranche’ van de buurman. Dromen delen! Dat het kan, dat het mag….heerlijk hier! 

Wat is jouw droom?
Ik zou bij het ontwaken willen dat mijn droom begint. Ik droom dan dat mij alle ingrediënten worden aangereikt om ‘het succes’ te kunnen achterhalen zodat we het overal kunnen toepassen.

Wie/wat geeft jou de inspiratie tot dromen?
Ik bewonder en bekijk veel mensen en dingen, zaken, situaties om mij heen. Zij geven mij ingrediënten voor mijn dromen. Enkele voorbeelden?

Nou: de vrolijke kassadame bij de koffiekiosk, de zwanen op het grasveld, de column van Aaf Brandt Corstius in de krant, mijn dansende dochter in de kamer, Paleis Soestdijk in de ochtendmis, de pratende oude man bij de metrohalte, mijn voet tegen de borstel van de roltrap, blije mensen die zeggen dat ze zwanger zijn, boze mensen die zeggen dat ze de tropenjaren in de VINEX wijk niet meer trekken, een column van een bevlogen cultuurliefhebber op www.artifex.nu,  vriendinnen die zich misselijk eten aan onbeperkt sushi, mijn moeder die bij mijn schoonfamilie gewoon zichzelf durft te zijn, een concert van Agnes Obel, gedreven en gepassioneerde collega’s, Tweets van mooie mensen. Allemaal ingrediënten voor mijn dromen.

Welke droom durf jij waar te maken in 2012?
Pas had ik een droom… In het kader van dromen delen, nam ik de camera mee en heb het gefilmd. Het was een recept van mijn collega’s van Evenementenbureau O is 4, Cultureel organisatiebureau Artifex en Paleis Soestdijk. Een combinatie van ingrediënten dat afgelopen jaar een krachtig recept bleek:

Mijn droom is wakker worden in 2012, om vervolgens dromen waar te maken…

Marieke Prins – de Vos
Cultureel Organisatiebureau Artifex / O is 4

Lees ook:
Deel je dromen | Yolanda Logt: ‘Na 20 jaar de gebruikelijke beurzen is het tijd voor verandering…’ »
Deel je dromen | John Bes: ‘Ik wil graag meer positiviteit zien en voelen’ »
Deel je dromen | Pascale de Wijs: ‘Mijn eigen ondernemerschap succesvol van de grond trekken’ »
Deel je dromen | Marga Groot Zwaaftink: ‘Met onze aanpak maken we van 2012 een groot succes’ »
Deel je dromen | Helmi van Doorn: ‘Mijn droom is het winnen van de Gouden Giraffe’ »
Deel je dromen | Stijn Oude Vrielink: ‘Dromen activeren emoties en gedachten’ »
Deel je dromen | Maarten Hogenhuis: ‘Mijn droom is net gestart!’ »
Deel je dromen | Erick Verlee: 'Het opzetten van nieuwe projecten om de klant nog breder van dienst te zijn' »
Deel je dromen | Berend Bouwman: ‘Samen leren en elkaar inspireren’ »

Geplaatst door redactie om 3:00 pm in Geen categorie | Permanente link

laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.